May 2016

Democircuit Sint-Gillis-Waas & Entreetesten Pupillen 2e lj

Drukke dag op zaterdag 21 mei, ons demo-team had hun laatste wedstrijd van dit seizoen en de Pupillen van het 2e leerjaar namen deel aan de entreetesten voor een eventuele instap in topsport. Esra, Margaux en Chelsia (KEL Wervik) hebben het beste van zichzelf gegeven, nu spannend de resultaten afwachten!

Entreetesten

Demo

Brief Sportkampen

De voorbije week werden brieven uitgedeeld aan alle gymnasten want Turnkring Geluwe organiseert deze zomervakantie twee turnkampen, eentje in juli en eentje in augustus.
Meer informatie vindt u hieronder:

Informatie sportkampen

Uitstap Bellewaerde en Plopsaland

De voorbije week werden brieven uitgedeeld aan alle gymnasten want op 25 juni gaan wij op uitstap naar Plopsaland (1e kleuter tot en met 2e leerjaar) en Bellewaerde (vanaf 3e leerjaar).

Meer info over deze uitstappen vindt u hieronder:

Plopsaland

Bellewaerde

Belgisch kampioenschap


Yuriane turnde zichzelf tijdens het hemelvaartweekend naar een mooie 12e plaats op 22 deelnemers op het Belgisch kampioenschap. Heel knap als je weet dat dit haar eerste wedstrijd van het seizoen was na haar blessure. Nog hier en daar wat opknappen en dat belooft voor de toekomst! Op naar je eerste internationale wedstrijd in Madrid eind juni! Wij zijn alvast supertrots!

Maar niet enkel Yuriane was op het Belgisch Kampioenschap, ook bij de protocolmeisjes waren er enkele bekende gezichten!

BK

Anse op Special Olympics België

Tijdens het hemelvaartweekend waren er opnieuw Special Olympics, deze keer in La Louvière. Anse nam deel en behaalde zeer mooie resultaten!
Goud voor sprong en zilver voor grond, balk en rekstok. Proficiat Anse!

SOB