(Kinder)Fuif ipv uitstap Bellewaerde/Plopsaland

Traditioneel gaan we de eerste zaterdag na het turnjaar allemaal naar Bellewaerde of Plopsaland, maar tradities kunnen doorbroken worden! Dit jaar is het tijd voor iets helemaal nieuw!

Op zaterdag 1 juli 2017 verwelkomen we alle kinderen van het 1e kleuter tot het 6e leerjaar vanaf 14u voor een heuse kinderfuif, ’s avonds is het dan de beurt aan alle 12+ gymnasten, (oud-)trainers, bestuursleden, vrijwilligers, ...

- Kinderfuif


Vanaf 14u zijn alle gymnasten die dit turnjaar ingeschreven waren welkom in Ter Linde. We bieden een namiddag vol spel en plezier. Er is muziek, een springkasteel, grimme en gekke kapsels. Er zijn reuzespelen aanwezig en ook de visput wordt gevuld. Er worden pannenkoeken en drankjes voorzien.
Om 17u kunnen de kinderen terug opgehaald worden.

De prijs voor deze activiteit is €10, indien je vooraf inschrijft. Aan de deur betaal je €12.
Inschrijven kan tot 18 juni aan de hand van de brieven die uitgedeeld worden tijdens de lessen.

- Algemene vergadering


Voor de geïnteresseerden wordt er om 16u30 een algemene vergadering gehouden voor alle ouders, vrijwilligers, betrokkenen, ... over het afgelopen en komende sportjaar binnen onze club.

- Fuif (12+)


Vanaf 21u30 nodigen we graag alle 12+ gymnasten, (oud-)trainers, bestuursleden, vrijwilligers en sponsors uit om het turnjaar gezellig af te sluiten. Ieder lid mag één extra persoon uitnodigen (vriend, vriendin, lief, ...). De prijs voor deze avond bedraagt €15 all-in.
Graag vooraf doorgeven als je aanwezig bent en of je iemand extra meeneemt, zodat we een zicht hebben op het aantal mensen die zullen komen. Hiervoor kan je steeds terecht op ons contactformulier.

Kinderfuif-V1Avond fuif