Clubkampioenschap: praktische informatie

Op zaterdag 7 februari organiseren wij van Turnkring Geluwe reeds voor de 8e maal een clubkampioenschap. Deze wedstrijd geeft de recreatieve gymnasten de kans eens aan een echte wedstrijd deel te nemen zonder daarvoor de vertrouwde omgeving te moeten verlaten. Voor de competitieve gymnasten is deze wedstrijd een mooie kans om het thuispubliek eens te laten zien wat ze in hun mars hebben.

De wedstrijd is opgesplitst in drie delen en vangt aan om 8u00 en zal rond 17u afgelopen zijn. Iedereen is welkom om onze gymnasten te komen aanmoedigen. in sporthal Ter Linde zal de bar doorlopend open zijn om de dorst te laven en de honger te stillen.

Alle deelnemende gymnasten van:
- 3e kleuter jongens en meisjes
- 1e en 2e leerjaar jongens en meisjes
Worden zaterdagmorgen om 7u50 verwacht. De prijsuitreiking is voorzien rond 9u15.

Alle deelnemende gymnasten van:
- 3e en 4e leerjaar meisjes
- 5e en 6e leerjaar meisjes
- + 12 jarige meisjes
- + 9 jarige jongens
Worden zaterdagmorgen om 9u15 verwacht. De prijsuitreiking is voorzien rond 12u00.

Om 12u15 volgt een demonstratie van ons Demo-team. Een discipline waarbij jong en oud, jongens en meisjes dans, gymnastiek en acrobatie combineren tot één groot spektakel. Kom onze gymnasten aanmoedigen en geniet van het eerste optreden.

Alle deelnemende gymnasten van:
- Benjamins
- Scholieren
- Juniores
- Pupillen
- Miniemen
- Beloften
- Keur B
Worden zaterdagmiddag om 12u15 verwacht. De prijsuitreiking is voorzien rond 16u15.

Mogen wij vragen aan de deelnemende gymnasten die een clubturnpak hebben dit zeker aan te trekken. Daarnaast vragen we alle gymnasten stipt aanwezig te zijn voor de aanvang van de wedstrijd, om het vlotte verloop van de wedstrijd te garanderen.

Doordat alle trainers meehelpen om de wedstrijd in goede banen te leiden is er voor niet deelnemende gymnasten op zaterdag 7 februari geen training.

Sportieve groeten en tot zaterdag!