Affiche TurnmarathonFlyer Turnmarathon


Wat: 24 uur turnmarathon t.v.v. Special Olympics Werking MFC Hoge Kouter Kortrijk. Er zal 24 uur continu geturnd worden en er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van nevenactiviteiten zoals try out gym, bumball, zumba, judo, karaté, musical, ropeskipping.

Wanneer: Vrijdag 6 november om 18u tot en met zaterdag 7 november om 18u.

Waar: Sporthal ‘Ter Linde’ (Tuinwijk 2 te Geluwe)

Drank en maaltijden: Op vrijdagavond kan je je honger stillen met pasta, panini, braadworst, hamburger, ... Op zaterdagmorgen is er ontbijt tussen 7u en 10u. Dit kost €5 per persoon. Op zaterdagmiddag voorzien we spaghetti tussen 12u en 14u. Dit kost €10 voor een volwassene en €6 voor kinderen jonger dan 6 jaar. Op zaterdagnamiddag kan je genieten van een lekker stuk taart, pannenkoeken en wafels. Ook de bar is steeds doorlopend open.
Opgelet! Voor het ontbijt en de spaghetti moet er ingeschreven en betaald worden tegen 25 oktober, dit kan door het contactformulier in te vullen met vermelding van de naam en het aantal personen. De eetkaarten zullen dan klaarliggen per naam aan de stand van de drankkaarten.

Steunkaarten: Iedere gymnast krijgt 5 steunkaarten om te verkopen, hieraan is een tombola gekoppeld met 5 hoofdprijzen. De eerste hoofdprijs is een luchtdoop voor 2 personen! Verder is er ook een daguitstap naar een kerstmarkt (voor 2 personen), 2 ontbijtmanden, cadeaubonnen en vele andere kleinere prijzen te winnen. We hopen dat iedereen zijn best doet om die aan de man te brengen. De prijs is €3 per kaart. We hopen dat we een goede respons krijgen op onze verkoop en dat vele sportverenigingen en inwoners van Geluwe, Wervik, Menen, Dadizele, Beselare en andere omliggende gemeenten warm kunnen maken om dit evenement te steunen. De niet-verkochte steunkaarten moeten terug afgeleverd worden aan Sylvie of Rosa tegen 24 oktober! Wenst u één of meerdere steunkaarten aan te schaffen, dan kan u ook steeds het contactformulier invullen.

Activiteiten:

Alle nevenactiviteiten staan vermeld in het schema hieronder uitgezonderd volksdansen. Dit gaat door op zaterdag 7 november van 11u tot 12u.
Iedereen kan hieraan deelnemen voor €1,20 (3 vakjes op een drankkaart).

Extra info:
Nachtmountainbike olv Kiwanis Junior Wervik:
- Vrijdag 6 november
- 20.30 u verzamelen aan Ter Linde voor inschrijving
- 5 € (snack + 1 consumptie inbegrepen)
- 21 u vertrek nachtmountainbike
- 1, 2 of 3 rondes (20 km per ronde)
- fietsbewaking en afspuitstand voorzien
- gelieve mee te brengen: fietslicht vooraan en achteraan, fluovest of ander reflecterende kledij

Fietstocht olv De Fleurcoureurs van Kiwanis Junior Wervik:
- zaterdag 7 november
- 13.45 u verzamelen aan Ter Linde en inschrijving
- 5 € (snack, bevoorrading + 1 consumptie inbegrepen)
- 14 u vertrek fietstocht in groep
- 75 km
- bevoorrading op 40 km

Turnmarathon Activiteiten

Graag willen wij ook onze sponsors bedanken!

Wilt u of uw bedrijf onze turnkring of dit evenement sponsoren? Klik hier voor meer info.

GARAGE LERNOUUnilin
Logo Decupere en partnersLogo Gaperke
Logo Dierenartsenpraktijk VangheluweLogo Syx KennyLogo Calis
Logo Drukkerij Jo Vandenbulcke
Logo Traiteur Pieter & SofieLogo partners in vastgoed
Logo Decathlon